برگزاری نشست اصحاب رسانه با ستاد امربه معروف و نهی از منکر گلستان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، نخستین جلسه هم‌اندیشی و ارزیابی عملکرد رسانه‌های برخط در حوزه‌ی فریضتین در سالن کنفرانس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف بررسی عملکرد و افزایش مشارک رسانه‌ها برگزار شد. در این نشست، حجت الاسلام والمسلین فضیلت، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، گفت: امربه‌معروف و نهی از منکر، ریشه در فطرت آدمی دارد و رسانه‌ها می‌توانند در راستای افزایش سواد امربه‌معروف و نهی از منکری در جامعه، ایفای نقش بیشتری داشته باشند. ایشان با اشاره به بهره‌مندی دین مبین اسلام از آخرین داده‌های الهی؛ این شریعت را متشکل از سه بخش اصول و اعتقادات، احکام و اخلاق برشمرده و با ذکر مثالهایی اهمیت و ضرورت حضور همزمان این عناصر را یادآورشدند. وی در ادامه اتخاذ رویکرد پرداخت موردی به معروفات یا منکرات را از آسیب‌های این حوزه برشمرده و گفت: چنانچه بیشترین توان‌مان در معرفی معروف یا نهی از منکر صرف یک مورد بشود؛ در خوش‌بینانه ترین حالت و عدم واکنش منفی از سوی جامعه؛ باعث شکل گیری وضعیتی کاریکاتوری شده‌ایم. مانند تصویری که ۹۰ درصد آن سر و ۱۰ درصد باقی اندام باشد.
در ادامه این جلسه، آقای عبدالحسینی، معاون فرهنگی ستاد امربه‌معروف در خصوص نقش و جایگاه مهم رسانه مطالبی ایفاد نموده و نقش پررنگ رسانه‌های برخط را یادآور شده و خواستار مشارکت، ارائه راهکار و روش از حضار شدند. مدیرکل سازمان صدا و سیمای مرکز گلستان در ادامه خواستار مشارکت بیشتر رسانه‌ها با اتخاذ رویکرد امربه‌معروف و نهی از منکر و ورد در مسایل مهم و حفاظت از منافع ملی شدند.
در ادامه این نشست، مدیران، سردبیران و خبرنگاران فعال در حوزه رسانه های برخط استان؛ پیشنهادات، راهکارها و پرسش‌های خود را طرح نمودند. آقای قزوهی، مسئول دفتر ستاد ضمن پاسخگویی به سوالات و ابهامات حضار، در خصوص قانون حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر؛ با قرائت مواردی از این قانون گفت: امروز باید توجه همه را بیشتر به این واقعیت جلب کرد که امربه‌معروف تنها امربه واجب نیست؛ همانگونه که نهی از منکر، تنها نهی از حرام نیست. جانشین دبیر ستاد استان در ادامه خواستار مشارکت بیشتر رسانه‌های استان به عنوان آمرین‌به‌معروف و ناهیان از منکری که به‌نوعی زبان جامعه محسوب می‌شوند در امور شد.
در بخش پایانی این نشست، مدیر روابط عمومی ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر، با اشاره به مفاد قانون مطبوعات؛ قانون حمایت از آمرین‌به‌معروف و ناهیان از منکر را فرصتی مغتنم برای نشریات برشمرد تا به بخش‌های کمتر توجه شده در قانون مطبوعات پرداخت. پیام نور در پایان این جلسه ملاک‌های ارزیابی عملکرد رسانه‌ها در خصوص تبلیغ و ترویج فریضتین را برشمرده. این نشست یک و نیم ساعته در ساعت ۱۲ ظهر به پایان رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *