معاون امربهمعروف مردم بر دولت و مردم ستاد استان گلستان گفت: هدف امربهمعروف و نهی از منکر بهبود زندگی بشر است و جامعه را از بدتر شدن نجات میدهد.
حجتالاسلام نورالله ولی نژاد، صبح دوشنبه، در مراسم آغاز هفته امربهمعروف و نهی از منکر و زنگ محرم در مدرسه حاج حسین مقصودلو استرآبادی اظهار کرد: هدف امام حسین از امربهمعروف و نهی از منکر و قیام عاشورا، بهبود زندگی ما بود.
وی افزود: امروز نمیخواهیم همه زندگی را تغییر بدهیم بلکه می خواهیم ضمن حفظ کردن نکات مثبت زندگی افراد، با تذکر برای رفع نکات منفی، آن را از به سمت بدتر شدن جلوگیری کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان در خصوص برخی مصداق های امر به معروف و نهی از منکر نیز اظهارداشت: این که عده ای در مساجد صدای بلندگو را زیاد می کنند و سبب آزار دیگران می شود، یک منکر است و باید به معروف دعوت شوند، پخش صدای اذان نیز تابع شرایط خاصی است.
به گفته وی؛ ریختن آشغال در مدرسه، پارک ماشین در جای بد، رفتار بد کاسبان با مشتری همه از مصادیقی است که باید با امر به معروف و نهی از منکر اصلاح شود.
وی تصریح کرد: چگونه حرف زدن و حرف خوب زدن، رفتار خوب، احترام به پدر و مادر، دوست بودن، تهمت نزدن و غیبت نکردن همه بخش های مختلف امر به معروف و نهی از منکر است.
حجت الاسلام ولی نژاد افزود که با امر به معروف و نهی از منکر می خواهیم هر چیزی که به دین و انسان آسیب می زند حذف و هر چه کمک کننده است، تقویت شود.