فائزه عبداللهی با اشاره به پتانسیل بالای شبکههای اجتماعی در فضای مجازی، خواستار برنامهریزی جهت هدایت کاربران این شبکهها شد. مسئول اداره امور زنان و خانواده ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان گلستان گفت: بسیاری از مدیران گروهها و کانالهای شبکههای مجازی، این پتانسیل را دارا هستند تا با ارائه آموزش و توانمندسازی، در راستای تحکیم بنیاد خانواده و مصالح کشور فعالیت کنند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گلستان پیشنهاد برگزاری نشستهای تخصصی با لیدرها و گردانندگان این گروهها را طرح و بر ضرورت آموزش قوانین و مقررات مربوط به فضای مجازی به ایشان تأکید نمود.
ایشان با اشاره به برخی برخوردهای بدون برنامه یا با برنامهریزی ضعیف که بهصورت خودسرانه در جامعه بروز میدهد گفت: امربهمعروف و نهی از منکر اگر به شکل سازماندهی شده و توسط گروههای مردمی غیر مرتبط با ستاد بخواهد اجرا شود؛ باید این گروهها شناسنامهدار باشند.
عضو شورای شهر گرگان افزود: زبان اداری، زبان مکتوب است و باید گروههایی که قصد تذکر زبانی و اجرای امربهمعروف و نهی از منکر در جامعه دارند؛ اگر در طلایهداران امربهمعروف و نهی از منکر سازماندهی نشدهاند باید دارای تشکیلات قانونی و از صلاحیتهای عملیاتی بهرهمند باشند.