ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان گلستان در طی بیانیه ای جنایت های اخیر رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین را محکوم کرد.
به گزارش روابط عمومی ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان گلستان متن کامل پیام به شرح زیر است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
اقدامهای وحشیانه و ددمنشانه رژیم اشغالگر صهیونیستی که این روزها در حال اتفاق است امر تازهای نیست، استفاده این جنایتکاران از موشک و گازهای اشکآور برعلیه مردم مظلوم و بیپناه فلسطین، بیشازپیش باطن کثیف و بیرحم آنها را نمایان کرده است.
حمایت آشکار و پنهان بعضی از کشور ها موجب افزایش روزافزون جنایات ناجوانمردانه توسط نیروهای اشغالگر اسرائیل برعلیه مالکان اصلی قدس شریف و کشته و زخمی شدن بسیاری از مردم بیدفاع فلسطین شده است و بازهم شاهد سکوت مدعیان دروغین حقوق بشر و مجامع بینالمللی هستیم.
آنچه که از سوی مردم خستگیناپذیر فلسطین صورت گرفته نشاندهنده قدرت ایمان و اراده ملتی بزرگ برای دفاع از حق انکارناپذیرشان است، همچنین این امر نمایانگر ضعف و سستی قدرتنماییهای پوچ و توخالی رژیم اشغالگر، این غده نامطبوع و سرطانی در منطقه را آشکار کرده است.
ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان گلستان ضمن همبستگی و همدردی با مردم عزیز فلسطین و با درود به روح پاک شهدا و فرماندهان و مجاهدان نیروی مقاومت، اقدامات رژیم نامشروع اشغالگر قدس را که ناقض موازین بشردوستانه و قوانین حقوق بشر است را بهشدت محکوم کرده و از جامعه جهانی خواستار تلاش برای جلوگیری از ادامه آن می باشد.