نخستین نشست بانوان فعال فضای مجازی با موضوع امربهمعروف و نهی از منکر در استان گلستان برگزار شد.
به گفته فایزه عبدللهی، هدف از این نشست، درخواست ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان از این فعالان به مشارکت بیشتر در خصوص ارتقاء سطح معرفت دینی و شناساندن معارف و ارزشهای اسلامی به مردم و به ویژه جوانان بوده است.
وی افزود: تلاش داریم تا با افزایش سطح سواد رسانهای و توانمندسازی این عزیزان، از طریق برگزاری کارگاههای آموزشی و تشکیل کارگروههای تخصصی در این عرصه، از این ظرفیت انکار ناپذیر در راستای تعمیق بخشی مفاهیم و آشنایی بیشتر مردم با زوایای مختلف امربهمعروف و نهی از منکر قدم برداریم.
عضو شورای شهر گرگان همچنین با بیان این نکته که باور دارد فرصتهای فضای مجازی به مراتب بیشتر از تهدیدهای آن است؛ گفت:مفاهیم بسیاری از مصادیق معروف و منکر وجود دارد که باید از طریق فضاهای مجازی که به نوعی برآیندی از جامعه است طرح گردد. وی همچنین با بیان این نکته که تنوع خوب است اما باید روی همصدایی کار کرد افزود: چنانچه در فعالیتها، از سازماندهی درستی بهرهمند نباشیم؛ افزایش احتمال بروز تبعات منفی را باید جدی بگیریم.
مسئول دفتر امور بانوان و خانواده ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان گلستان گفت: فضای مجازی فرصت افزایش مشارکت بانوان در مفاهیم و مسایل اجتماعی را در پی داشته؛ اکثر حاضرین این جلسه، در فضای حقیقی هم جزو فعالان حوزههای مختلف مانند بهداشت، حقوق کودکان، پیشگیری و سایر مسایل هستند. مشخص است که شما دغدغههای فرهنگی و اجتماعی فضای حقیقی را در فضای مجازی طرح میکنید و با تلاش شما فضای مجازی میتواند پاتوقی فرهنگی تبدیل شود.
حاشیه های این نشست:
آغاز جلسه راس ساعت مشخص ( ۱۰ بامداد ) و خاتمه طبق برنامه ریزی ( ۱۲ ظهر )
استقبال گسترده بانوان فعال فضای مجازی از این نشست. ( حضور ۶۴ نفر از ۶۵ فعال دعوت شده)