حضرت آیت الله سید کاظم نورمفیدی، ریاست محترم ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گلستان، در سومین جلسه شورای معاونین این ستاد در سال جاری که در بیت معظم‌له برگزار گردید؛ خواستار اقدامات بیشتر و پیگیری‌های بیشتر معاونین ستاد تا حصوص نتایج بهتر برای ستاد شدند. ایشان با تاکید بر اهمیت آموزش و ضرورت هوشمندی در گزینش مدرسان فرمودند: پیامبر اکرم (ص)، در گزینش سفیران انتقال پیام نبوت به پادشاهان، ملاک‌های ظاهری و باطنی نظیر خوش چهره بودن، خوش بیان بودن و منطقی بودن را مدنظر قرار داده‌اند و این الگویی برای انتخاب کسانی است که قرار است در عمل به امربه‌معروف و نهی از منکر تلاش نمایند.
نماینده معزز ولی فقیه در استان و امام جمعه گرگان، خواستار تدامل دوره‌های آموزشی برای مجریان امربه‌معروف و نهی از منکر از افراد و کارکنان نیروی انتظامی شده و بر استفاده از روحانیون خوش فکر که خود به اصول اخلاق مقید هستند در این امر هستند؛ تاکید فرمودند.
ایشان امربه‌معروف و نهی از منکر را روشی برای نجات افراد معرفی نموده و با استناد به رویکرد اسلام مبنی بر نجات یک فرد نجات یک جامعه است؛ امربه‌معروف و نهی از منکر را ام‌الفرائض دانسته و فرمودند: باید به هرمقدار که برایمان مقدور است به این تکلیف مهم اسلامی و اجتماعی عمل کنیم تا جامعه توحیدی داشته باشیم. نماینده مردم استان گلستان در شورای خبرگان رهبری، در تنویر مساله به رسالت انبیاء اشاره داشته و ایشان را مبلغان توحید معرفی نمودند و نه مبلغان خداشناسی. ایشان خاطرنشان کردند که اصل و اساس در جامعه اسلامی توحید است که با استعانت از آن می‌توان سایر مسایل را در مسیر درست قرار داد.
ایشان در پایان این جلسه، ضمن دعای خیر برای حضار؛ خواستار توفیق روزافزون برای مورجین فرهنگ امربه‌معروف و نهی از منکر شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *