معاون امربه‌معروف دولت بر مردم ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان گلستان در نخستین نشست هم‌اندیشی با دبیران شوراهای امربه‌معروف و نهی از منکر نهادهای اقتصادی، مالی و اعتباری با اشاره به نزدیکی هفته امربه‌معروف و نهی از منکر گفت: شصت سال پس از هجرت، در جامعه اسلامی اتفاقاتی می‌اتد که امام حسین(ع) هدف از نهضت خود را اصلاح امت و امربه‌معروف تبیین می‌فرمایند و این بیانگر آن است که مظلومیت امربه‌معروف و نهی از منکر عامل اصلی انحراف جامعه تعیین شده است.

حجت الاسلام موسی فتوحی در ادامه ضمن اشاره به وجود بیش از ۳۰ آیه با موضوع فریضتین در قرآن مجید افزود: تعداد آیات مربوط به امربه‌معروف و نهی از منکر، از آیات موضوعاتی نظیر حج و جهاد با آن اهمیت بالا، به مراتب بیشتر است و این مساله اهمیت فریضتین را به ما گوشزد می کند.

مدیرکل بازرسی استان گلستان خاطر نشان شد: در کلام معصوم، از امربه‌معروف و نهی از منکر با تعبیر «ام الفرایض» یاد شده. اصلاح کلیه امور از قبیل امنیت راه‌ها، حلال بودن کسب و کار، پیشگیری از وقوع ظلم در جامعه و حتی آبادانی که امروز می‌توانیم از واژه توسعه برای آن استفاده کنیم؛ در گرو امربه‌معروف و نهی از منکر است.

وی با اشاره به سه هزار موقعیت مدیریتی در کشور گفت: به ازای هر صندلی مدیریتی در انقلاب بیش از ۷۰ شهید داده‌ایم. آیا قرار بود چنین بشود که یک روز یک گوشه یک پرونده فساد مالی داشته باشیم؛ فردای آن یک پرونده دیگر؟ هنوز وضعیت فیش‌های حقوقی نجومی مشخص نشده، حرف از مسایلی در شورای شهر و شهردای پیش می‌آید. دستگاه‌های متولی تکلیف را مشخص کنند؛ اگر این موارد تخلف است؛ برخورد شود و اگر تخلف نبوده، به مردم آگاهی بدهند.

ایشان با انتقاد از دور شدن‌های موردی از اهداف انقلاب افزود: آنچه امروز در باب تکلیف مهم است، فهم تکلیف است. افراد جامعه باید از تکالیف خود با خبر بشوند و آن را به نحو احسن انجام دهند. باید دانش‌آموز بداند تکلیفش درس خواندن است؛ کارمند بداند خدمتگزار ارباب رجوعش است و کارگر، در کار کم فروشی نکند. اگر هر کس در هر جا که هست به تکلیفی که دارد درست عمل کند؛ گره مشکلات گشوده خواهد شد.

این معاون ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر با اشاره به بیان شهید مطهری در خصوص علت فراموشی امربه‌معروف و نهی از منکر که به دلیل منکر بودن نحوه اجرا بوده؛ گفت: امربه‌معروف مراتبی دارد. باید خودمان طوری رفتار کنیم که دیگران بیاموزند و مرتبه تذکر زبانی بعد از این مرحله است. کسی که در راه امربه‌معروف و نهی از منکر قدم می‌گذارد؛ رسالت انبیاء و اولیاء را به دوش می‌کشد. اصلاح‌گر باید خود صالح باشد. اگر آدم توان انجام کاری را ندارد؛ نباید آن را گردن بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *