همایش استانی شوراهای امربه‌معروف ادارات در هفته امربه‌معروف و نهی از منکر

همایش استانی شوراهای امربه‌معروف ادارات در هفته امربه‌معروف و نهی از منکر

معاون امربه‌معروف و نهی از منکر دولت بر مردم ستاد استان از برگزاری همایش استانی شوراهای این ستاد در سومین روز هفته امربه‌معروف و نهی از منکر خبر داد و گفت: به امید خدا دوازدهم مهرماه که در تقویم هفته امربه‌معروف و نهی از منکر با عنوان «همه مسئولیم در سلامت محیط اداری»؛ همایش بزرگ اعضاء شوراهای امربه‌معروف و نهی از منکر را خواهیم داشت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسی فتوحی در ادامه با ارائه گزارش عملکرد اقدامات به‌عمل‌آمده از سوی این معاونت افزود: عبارت قابل‌تأملی از شهید مطهری را در نشست هم‌اندیشی با دستگاه‌های اقتصادی بانک‌های استان را یادآور شدم که می‌گویند: دلیل اصلی ترک امربه‌معروف و نهی از منکر، منکر بودن شیوه اجرا در جامعه بوده است. باید اصلاح شیوه‌های نادرست اجرا در سطح ملی موردتوجه قرار گیرد تا افزایش مشارکت مردم را در فریضتین شاهد باشیم.

مدیرکل سازمان بازرسی استان با اشاره به جلسه پیشین با ریاست ستاد گفت: در راستای اقدامات عملی برای اجرای امربه‌معروف و نهی از منکر در ماه مبارک رمضان مقرر گردید در خصوص رفع محرومیت و از منابع شخصی اعضاء ستاد اقداماتی صورت بپذیرد. با شناسایی یک‌صد مورد و طرح موضوع میان مدیران، استقبال به‌گونه‌ای بود که به‌رغم ۱۰ موردی که ریاست ستاد وعده مساعدت داده بودند؛ مقدور نشد در خدمت ایشان باشیم.

وی مسئله جهیزیه را یکی از موانع قابل‌توجه در امر ازدواج دانسته و گفت: باید درزمینهٔ آگاهی بخشی در حوزه سبک زندگی اقدام کنیم. نیاز است چاره‌ای جدی برای رفع رقابت خانواده‌ها در حوزه ازدواج بیندیشیم چراکه ازدواج به‌عنوان یکی از مصادیق معروف و از منظر اسلام، نیمی از دین تلقی می‌شود.

ایشان با اشاره به روایتی از مولی متقیان، حضرت علی (ع) که توانگری را حیات طیبه می‌دانند افزود: پرداخت به مباحث اقتصادی و معیشتی از مهم‌ترین ویژگی‌های بندگان شایسته خداست. شرطی برای افراد باایمان در قرآن داریم که پرداخت به امربه‌معروف و نهی از منکر را در کنار برپایی نماز و پرداخت زکات را از ویژگی‌های ایشان معرفی می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *