شیوه‌های قهری جوابگو نیست

مسئول امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گلستان گفت: انجام شیوه‌های قهری در امر به معروف و نهی از منکر دیگر جواب نمی‌دهد.
فائزه عبداللهی صبح چهارشنبه در همایش یادآوران معروف «ترویج فرهنگ احیاء امر به معروف و نهی از منکر» اظهار کرد: هفته امر به معروف و نهی از منکر است و بسیاری از ما این کلمات را از ابتدای انقلاب شنیده‌ایم.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر با شیوه‌های قهری در جامعه امروز ما جواب نمی‌دهد، باید آن را خوب معرفی کرده و تغییر نگرش به وجود بیاوریم.
عضو شورای شهر گرگان تصریح کرد: متاسفانه هنوز این فریضتین خوب معرفی نشده و نیاز به تغییر نگرش در این باره داریم.
عبداللهی گفت: با توجه به نگرش اسلام نمی‌توانیم نسبت به محیط پیرامونی‌مان بی‌تفاوت باشیم، مسلمان باید مهربان و خیرخواه باشد. اگر بخواهیم در جامعه خیرخواهی را حاکم کنیم باید اطلاعات لازم را داشته باشیم اما بسیاری افراد فاقد این اطلاعات هستند و نمی‌توانند خیرخواهی خودشان را نشان دهند.
وی با بیان اینکه رسیدن به امر‌به‌معروف در گذشته خیلی سخت بود اما امروز قانون اساسی و قوانین کشور از امربه‌معروف و نهی از منکر حمایت می‌کنند گفت: امام حسین (ع) در راه امر به معروف و نهی از منکر شهید شد، دل‌کندن از خانه خدا به این دلیل که دیگر جز خدا چیزی نمی‌بینیم خیلی سخت است اما ایشان این کار را کردند.
عبداللهی تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر تنها حجاب نیست، حجاب واجب است اما دروغ هم نباید گفت و افترا و تهمت هم نباید زد. بی‌تفاوتی و بی‌توجهی به دیگران و جلوگیری از فروپاشی زندگی دیگران هم باید مورد توجه باشد.
به گفته وی، اگر شیوه‌های درست امر‌به‌معروف و نهی از منکر را یاد بگیریم بی‌تفاوت نخواهیم بود و خیلی از اشتباهات را مرتکب نخواهیم شد؛ بسیاری از این اتفاقات به دلیل این رخ می‌دهد که نمی‌دانیم چطور امر به معروف کنیم. باید به سیره امام حسین (ع) اقتدا کنیم. کلام آمربه‌معروف و ناهی از منکر، مستدل است و منطق قوی دارد.
عبداللهی خاطرنشان کرد: دفاع از اسلام واجب است. امروز آفت داعش چهره اسلام واقعی را مخدوش کرده. باید در اجرای فریضتین، وجه رحمانی اسلام را آن طور که حضرت پیامبر (ص) رفتار می‌فرمودند به جهانیان نشان دهیم و این نمایش رافت و رحمت باید از درون خانواده مسلمین و با امربه‌معروف و نهی از منکر شروع کنیم.
وی از واردات بی‌رویه مواد آرایشی در کشور انتقاد کرده و با انتقاد از مشاورانی که با تکیه بر علم غربی خدمات مشاوره‌ای ارائه می‌دهند، گفت: خیلی از مشورت‌ها ما را به تباهی می‌کشاند. اینکه فلان مشاور گفته طلاق یک نوع حل مسئله است واقعیت‌ها را حتی در فرض صحت ادعا عوض نمی‌کند. طلاق در جامعه امروز به فاجعه تبدیل شده و بیش‌ترین استرس‌ها را به زن و مرد وارد می‌کند. طلاق در کلام خدا هم هست اما فقط در برای برخی اوقات و نه به اندک چیزی. این‌ها خطر است و به هر دلیل کوچکی زیر بار طلاق نروید. 
عبداللهی افزود: نباید بی‌تفاوت بود و باید در راستای امر به معروف و نهی از منکر گام برداشت، باید در مراسم‌ و محافل سعی کنیم تا با اطلاعات خود در ابتدا منجر به اصلاح خود و بعد زمینه تغییر در دیگران را موجب شویم.
وی تاکید کرد: حواسمان به فضای مجازی هم باشد. بسیاری از اتفاقات در این فضاها می‌افتد. باید اطلاعات داشته باشیم در غیر اینصورت دیگران برای ما و فرزندانمان تصمیم می‌گیرند.
وی در ادامه گفت: در کنار خانم‌ها باید آقایان هم به حجاب و نگاه و پوشش خود دقت کنند، اما باید به این سمت برویم که امر به معروف و نهی از منکر تنها حجاب نیست، خط قرمز نکشیم و در همه موضوعات دقت کنیم.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *