مسئول دفتر امور زنان و خانواده ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان گلستان در هشتمین جلسه شورای معاونین این ستاد گفت: متاسفانه با توجه به اطلاعات جمعآوری شده از منابع موثق باید گفت پیشرفت مباحث زنان با توجه به برنامههای ششگانه کشور، کم بوده است.
فائزه عبدالهی با انتقاد از عدم تحقق وعدههای دولتهای مختلف در حوزه زنان ضمن اشاره به رتبه کشور در بحث عدالت جنسیتی گفت: شاخصهای مهمی در این رتبهبندی وجود دارد، از قبیل بهداشت، امکانات بهداشتی، درمانی، آموزش مهارتی و اشتغال. در برخی از حوزهها مانند درمان اقدامات خوبی در کشور انجام پذیرفته ولیکن بهدلیل اطلاع رسانی ضعیف؛ بانوان از آن بیخبر هستند.
ایشان با اشاره به نقش پررنگ زنان در رونق انتخابات استان افزود: در جلساتی که با بانوان فعال اجتماعی داریم؛ این موضوع کرارا طرح شده که از اینکه برای حضور آقایان کار انتخاباتی کردهایم پشیمانیم. علت این دلسردی، عدم تحقق وعدههای انتخاباتی است. این رویکرد از اساس نادرست است چرا که شایستهسالاری، آقا و خانم ندارد.
وی با اشاره به رویکردهای سیستم آموزشی کشور گفت: متاسفانه امروز رویکرد جامعه اصرار بر حضور محصل در کلاسهای کنکور و فوق برنامه است. رویکرد نوجوانان، زندگی در فضای مجازی است. در صورتیکه رویکرد باید بر کسب مهارتهای اجتماعی باشد. در گذشته در مدارس دانشآموزان بین ساعات درسی با هم مهارتهای هنریشان را به اشتراک میگذاشتند؛ امروز فضای مجازیشان را. باید متناسب جنسیت محصلین برنامههای آموزشی مهارتی تهیه و ارائه شود. از کمکهای اولیه، حفظ بقاء در شرایط سخت تا مهارتهای اجتماعی مانند «توانایی نه گفتن».