دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشوربا بیان اینکه مسئولان دستگاهها مسئول اجرای امر به معروف و نهی از منکر هستند گفت: ما به عنوان مسلمان شیعی و همچنین مسئول در نظام موظفیم برای ترویج ، نهادینه کردن ، فرهنگسازی و اجرای امر به معروف و نهی از منکر اهتمام ویژه ای داشته باشیم.
به گزارش روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، حجت الاسلام و المسلمین زرگر دراولین گردهمایی روسای شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارتخانه ها و دستگاههای اجرایی کشور که صبح امروز در وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به اهمیت جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در احادیث و روایات معصومین علیهم السلام گفت: فریضتین به عنوان فروع دین واجب است و وظیفه عامه مردم و مسئولین اجرای امر به معروف و نهی از منکر است.
وی افزود: ما به عنوان مسلمان شیعی و همچنین مسئول در نظام موظفیم برای ترویج ، نهادینه کردن ، فرهنگسازی و اجرای امر به معروف و نهی از منکر اهتمام ویژه ای داشته باشیم. قانون امر به معروف هم پشتوانه قوی برای این امر است و همانطور که در این قانون پیش بینی شده و در دستورالعمل اجرایی آن آمده همه مسئولان دستگاهها مسئول اجرای امر به معروف و نهی از منکر هستند.
زرگر با بیان اینکه باید با تشکیل شورای امر به معروف در دستگاهها، ساز و کار لازم برای احیا و اجرای این فریضه را فراهم کنیم گفت: دستگاهها برای انجام وظایف شوراها باید بودجه مورد نظر را پیش بینی کرده و روسای سازمانها یکی از معاونین خود را به عنوان مشاور امر به معروف و رییس شورا انتخاب کنند و آن فرد را به ستاد معرفی نمایند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به بیانات آیت الله جنتی در مورد چابک سازی اعضای شوراها تصریح کرد: روسای دستگاهها، وظیفه سنگینی در م این امر دارند و در ضوابط اجرایی شورا آمده است که مجموعه تشکیلات باید برای احیای معروفات تلاش کنند که معروفات پررنگتر شود و از منکرات جلوگیری کنند تا از بین برود و اولین قدم اولویت بندی مصادیق معروف و منکر و تهیه دستورالعمل است که وظیفه روابط عمومی دستگاهها، بسیج ادارات و معاونت اداری و مالی سازمانها است که بازخواست در این مورد داشته باشند.
وی تاکید کرد: بر اساس قانون باید بستر این حرکت بوجود آید و از وزیر کشور می خواهم به استانداران در این رابطه تاکید کنند. همچنین شوراهابرای ایجاد یادآوران در آموزش و پرورش و یاوران در ادارات فعالیت جدی داشته باشند.
وی تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر پیشگیری است نه برخورد و اسلام عنایت ویژه دارد که برخورد جوری باشد که پیشگیری شود تا زمینه گناه فراهم نشود . امر به معروف در نظام اسلامی نظارت عامه مردمی است و مردم باید در صحنه باشند و بهترین تشکیلاتی که مردم را به صحنه می آورند، ائمه جمعه و استانداران و علمای حوزه علمیه همچنین نمایندگان قوه قضاییه، فرمانده بسیج و ناجا که اعضای ستاد هستند که در قانون نیز به صراحت بیان شده است . گروههای ده نفره محله محور نیز برای حل مشکلات محلات باید فعل شوند.