در این جلسه وحید پیام نور گفت: امربهمعروف و نهی از منکر منحصر به یک یا دو مصداق نیست. مخاطب اصلی امربهمعروف و نهی از منکر مسئولین هستند. محدود کردن این دو فریضه در سطح بین شهروندان؛ بیانگر شناخت ناصحیح نسبت به هدف اصلی فریضتین که ایجاد اصلاح در جامعه است؛ می باشد.
وی در ادامه افزود: امربهمعروف و نهی از منکر امری واجب است که نیازمند حکم و کارت و مواردی اینچنین نیست و شما چه عضو شورا باشید چه نباشید. فریضتین بخشی از تکالیف و واجبات شریعی شماست، اگر فرد مسلمان هم نباشد؛ بخشی از تعهد او به جامعه و حداقل وظیفه ای انسانی است. انسان آزاده کسی است که هر جا گناه و یا ظلم دید بیتفاوت نباشد.
معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد استان گفت: یکی از وظایف شوراهای امربه معروف و نهی از منکر در دستگاه های اجرایی؛ احصاء مصادیق معروف ترک شده و مصادیق منکر موجود در دستگاه یا جامعه هدف دستگاه است. به عنوان مثال؛ نرخ نگران کننده فرسایش خاک در استان؛ از مصادیق تخصصی حوزه منابع طبیعی است و باید چاره ای برای آن اندیشیده بشود.
پیام نور در ادامه با اشاره به آتش سوزی های اخیر در استان گفت: استان نیازمند تجهیزات به روز در زمینه اطفاء حریق در منابع طبیعی است چرا که جنگل های ما با تهدیدات مختلف طبیعی و غیرطبیعی مواجه است و بروز آتش سوزی و از دست دادن حتی یک درخت؛ موضوعی غیرقابل قبول است.
معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد به مساله آفرود به عنوان یک سرگرمی هیجانی به شدت مخرب برای محیط زیست و منابع طبیعی گفت: متاسفانه می بینیم عده ای برای سرگرمی خود یا خودنمایی، با خودرو در محیط های مختلف طبیعی ورود پیدا می کنند و ضمن ایجاد صدمه به خاک و بافت گیاهی، منطقه را برای ساکنین حیاط وحش نا امن می کنند. نیاز است گروه های مردمی داوطلب دوستدار محیط زیست، گروه های جهادی امربه معروف و نهی از منکر در این موضوع اطلاع رسانی کنند.