برگزاری نشست با عنوان “امر به معروف و نهی از منکر در تقریب مذاهب” با حضور دبیر ستاد امر به معروف گلستان

برگزاری نشست با عنوان “امر به معروف و نهی از منکر در تقریب مذاهب” با حضور دبیر ستاد امر به معروف گلستان

به گزارش روابط عمومی ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان گلستان جلسه ای با حضور دکتر بیارجمندی رییس دانشگاه مذاهب اسلامی استان، حجت الاسلام و المسلمین دیلم مدیر مرکز بزرگ اسلامی در شمال کشور و حجت الاسلام والمسلمین کوثری،نماینده اداره کل تبلیغات اسلامی در دفتر دبیر ستاد امر به معروف گلستان با عنوان ” امر به معروف و نهی از منکر در تقریب مذاهب ” برگزار شد.

در این نشست یاسر قزوهی دبیر ستاد امر به معروف گلستان ضمن تشریح فعالیت ستاد امر به معروف در استان و با بیان اینکه اولین خواسته مقام معظم رهبری، احیای امر به معروف و نهی از منکر است افزود: با توجه به اینکه در استان گلستان مذاهب شیعه و اهل سنت وجود دارد باید بتوانیم در این مذاهب، فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را ترویج دهیم.

دبیر ستاد گلستان با اشاره به اینکه از ظرفیت مرکز بزرگ اسلامی و دانشگاه مذاهب و همچنین اداره کل تبلیغات اسلامی می توان در این راستا استفاده کرد،خاطر نشان کرد: به دنبال این هستیم تا دبیرخانه دائمی امر به معروف و نهی از منکر در تقریب مذاهب را در استان گلستان راه اندازی کنیم تا با استفاده از این دو فریضه به تقریب مذاهب در استان برسیم.

دکتر بیارجمندی در این نشست با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر موضوع مشترک بین شیعه و اهل سنت است اظهار کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، مقوله وحدت یک فریضه قطعی است که تقریب خود باعث وحدت می شود.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با بیان اینکه این دانشگاه متولی ترویج فرهنگ تقریب و دیپلماسی وحدت در استان است افزود:با استفاده از ظرفیت ستاد امر به معروف ونهی از منکر تلاش کنیم تا فریضتین را در مذاهب مختلف موجود در استان نهادینه کنیم که در این راه با استفاده از دبیرخانه دائمی امر به معروف و نهی از منکر در تقریب مذاهب و تشکیل کارگروه های تخصصی و برگزاری کارگاه های آموزشی می توان به این مهم دست یافت.

حجت الاسلام و المسلمین دیلم، مدیر مرکز بزرگ اسلامی در شمال کشور با اشاره به اینکه خوشبختانه همدلی و وفاق در بین مسئولان استان وجود دارد افزود: این همدلی باعث می شود تا مدیران بصورت جزیره ای عمل نکنند و این یکپارچگی را باید در ابعاد مختلف جامعه از جمله ابعاد فرهنگی،اجتماعی و… با استفاده از فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر حفظ کرد.

تشکیل کارگروه تخصصی امر به معروف در ادیان و مذاهب بعنوان گام نخست در سطح استان و سپس تعمیم آن در سطح کشور می تواند ما را به تقریب هر چه بیشتر مذاهب در این استان نزدیک کند.

حجت الاسلام و المسلمین کوثری،نماینده اداره کل تبلیغات اسلامی استان در این نشست با بیان اینکه شناسایی آسیب های موجود بین شیعه و اهل سنت در امر به معروف و نهی از منکر باید صورت پذیرد، اضافه کرد: ارائه راهکارهای مناسب جهت تقریب در بین مذاهب موجود در استان از ضرورت های لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *