علیاصغر طهماسبی، دبیر ستاد امربهمعروف ونهی از منکر استان گلستان؛ در نشست اختصاصی با روابط عمومی ستاد ضمن استماع گزارشات این واحد و ارائه پیشنهادات عملی در خصوص اطلاعرسانی گفت: همه نیازمند امربهمعروف ونهی از منکر هستند و باید از تمام ظرفیتها استفاده کرد تا این مساله جا بیافتد که نیاز یک مسئول به امربهمعروف و نهی از منکر؛ بیشتر از یک شهروند است؛ چرا که امکاناتی که متعلق به همه شهروندان است؛ در اختیار مسئول قرار دارد و اصولا کسی که امکانات بیشتری در اختیار دارد؛ بیشتر نیازمند امربهمعروف یا نهی از منکر است.
وی با انتقاد از عدم توجه برخی بر مثلث نظارتی امر به معروف و نهی از منکر خاطر نشان شد: اصل هشتم قانون اساسی، امربهمعروف را در سه سطح تعیین مینماید: مردم نسبت به مردم، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت بر دولت. این ذهنیت که عدهای فکر کنند از امربهمعروف و نهی از منکر مستثنی هستند؛ غلط است و اینان در تعارض با اسلام، انسانیت و قانون فکر میکنند.
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری گلستان، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت بالای سازمانهای مردم نهاد گفت: باید سازمانهای مردمنهاد بدانند کاری که میکند، کار امربهمعروفی و نهی از منکری است از آنجا که خیرخواهی، نخستین ویژگی رفتاری سازمانهای مردم نهاد است. ایشان در خاتمه این سازمانها را یکی از ابزار نظارتی مردم دانسته و خواستار مشارکت بیشتر ایشان در اجرای فریضتین شد.